Σύντομο ιστορικό

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων: Βάρη, Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1991

Πίσω στο μακρινό 1989, ο ιδρυτής της Drive Plus car rentals ® σε ηλικία μόλις 19 ετών, αισθάνθηκε την ανάγκη να μετουσιώσει την αγάπη του για το αυτοκίνητο σε κάτι πιό δημιουργικό, με τρόπο που θα μπορούσε αφ’ενός να συμβάλλει παράγοντας ποιοτικές υπηρεσίες στην ισχυρότερη βιομηχανία της Ελλάδας, που δεν είναι άλλη απο τον Τουρισμό, αφ’ετέρου να κάνει επάγγελμα αυτό που λάτρευε απο παιδί.

Έτσι, απασχολήθηκε επαγγελματικά σε εταιρεία του κέντρου με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων, στην οποία πολύ γρήγορα αναρριχήθηκε και σε μόλις 3 μήνες ανέλαβε ως υπεύθυνος υποκατάστημα αυτής της εταιρειας στην Πάρο.

Εκείνη την εποχή, η ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, ακροβατούσε στην παλιά τουριστική θεωρία μεγιστοποίησης των κερδών και στη νέα, αυτή της παροχής υπηρεσίας επιπέδου με στόχο την δημιουργία επαναλαμβανόμενων πελατών και εταιρικής πίστης.

Οι ικανότεροι πρεσβευτές αυτής της θεωρίας, στον κλάδο με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι απο τη νέα γενιά του χώρου!

Αυτό, αποτέλεσε και το εφαλτήριο για τον 20χρονο τότε, σημερινό ιδρυτή της Drive Plus car rentals ®.

Αφού του προτάθηκε να δημιουργήσει μία εταιρεία με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων με συμμετοχή των τότε εργοδοτών του, αποφάσισε να επιχειρήσει τη δημιουργία μιας εντελώς ανεξάρτητης εταιρείας , απαλλαγμένης απο παλιές θεωρίες και απο την χάραξη επιβεβλημένων στρατηγικών απο πολυεθνικές του χώρου, δημιούργησε μία εταιρεία με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, με τη συμμετοχή ενός πολύ έμπειρου και ικανού μαχητή του κλάδου, του κ.Αντώνη Καραπαναγιώτη.

Ο χώρος που πραγματευόταν τις ενοικιασεις αυτοκινητων, ξαφνικά απέκτησε μία σύγχρονη εταιρεία με όραμα και στόχο την υψηλότατη παροχή υπηρεσιών στον πελάτη!

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή πορεία της εταιρείας με αρχικό όνομα DRIVE car rentals και έδρα τη Βάρη Αττικής, διήρκεσε 28 ολόκληρα χρόνια, δημιουργώντας περίπου 14.000 ευχαριστημένους πελάτες!

Η συνταξιοδότηση του κ.Αντώνη Καραπαναγιώτη, σηματοδότησε την απαρχή μίας νέας εταιρείας με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου, της Drive Plus car rentals ®, που μαζί της έφερε νέο στόλο αυτοκινήτων, νέο εμπορικό σήμα και νέα στελέχωση με προσωπικό καταρτισμένο με διάθεση προσφοράς, στο παλίο δόγμα της ικανοποίησης του πελάτη.


Μια νέα εποχή στην ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, μόλις ξεκίνησε!