Παραδόσεις / Παραλαβές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων

Παραδόσεις / Παραλαβές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων

Αεροδρόμιο – Αθήνα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Παραδόσεις και παραλαβές εκτελούνται στα γραφεία της εταιρείας μας και στο Διεθνες Αεροδρομιο Αθηνων «Ελ.Βενιζελος», αλλά και στο σταθμό μετρο Ελληνικού ,εντός του ωραρίου λειτουργίας της Drive Plus car rentals, εκτελούνται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.
Ενοικιασεις αυτοκινητων, είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν οπουδήποτε στην Αθηνα (κατόπιν συννενόησης) με την αντίστοιχη προσυμφωνημένη χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, ώστε μαζί να οργανώσουμε χωρίς περιττές διαδικασίες, κάθε σας κράτηση
DRIVE Plus car rentals® – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Για ενοικιασεις αυτοκινητων στην Αθήνα εμπιστευτείτε την Drive Plus car rentals, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία για ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα. Στην Drive Plus car rentals μπορείτε να ενοικιάσετε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές αυτοκίνητα τύπου 4×4, πολυμορφικά, minibus, αλλά και μεσαίου μεγέθους ή μικρά οικονομικά.

Η εμπειρία τόσων ετών μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα σας όταν χρειαστείτε ενοικιαση αυτοκινητου.

Mπορείτε επίσης με την ενοικίαση του αυτοκινήτου να ενοικιάσετε και φορητή συσκευή πλοήγησης G.P.S. Ζητήστε λοιπόν τη συσκευή κατά τη διάρκεια κράτησης του αυτοκινήτου ή ακόμη και κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου από τα γραφεία μας!

Αθηνα, μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, η πόλη του Περικλή και του Σωκράτη, η πόλη όπου γεννήθηκε η δημοκρατία και άνθισαν οι τέχνες και τα γράμματα.

Στην σύγχρονη ιστορία η Αθηνα αποτελεί τουριστικό και επαγγελματικό σημείο αναφοράς εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Αθηνας είναι ο ιερός βράχος της Ακρόπολης όπου δεσπόζει με την παρουσία του χιλιάδες χρόνια τώρα ο ναός του Παρθενώνα.

Τόσο η μεγάλη έκταση της Αθηνας όσο και τα σημεία ενδιαφέροντος που μπορεί κάποιος να δει , επιβάλλουν την ενοικιαση αυτοκινητου με προσφορες που θα συμφέρουν ακόμη περισσότερο και απο το να κινηθείτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Επίσης η Αθήνα μπορεί να αποτελέσει και την βάση σας από όπου θα μπορείτε να πραγματοποιείτε ολοήμερες εκδρομές αφού σε ακτίνα 150 χιλιομέτρων βρίσκονται μοναδικά μνημεία και αξιοθέατα αλλά και καταπληκτικές διαδρομές όπου αξίζει κανείς να δει.

Και όλα αυτά φυσικά με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Drive Plus car rentals.