Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα - Αττική

Η εταιρεία Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων, δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη Αττική τα τελευταία 29 χρόνια με έμφαση στην ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών σε συνδυασμό με ένα στόλο από καινούργια ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η πείρα μας και η σιγουριά ότι μπορούμε τις ίδιες υπηρεσίες να τις παρέχουμε και σε πελάτες – εταιρείες όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, μας οδήγησε τα τελευταία χρόνια να ασχοληθούμε και με Εταιρικές μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες ενοικιάσεις αυτοκινήτων με επιτυχία.

Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα δεν έχετε παρά να περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο *210 – 8975 637* είτε με φόρμα επικοινωνίας από την ιστοσελίδα μας, είτε μέσω μίας απευθείας κράτησης.

Στην ιστοσελίδα μας επίσης, θα ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της εταιρείας, για τρέχουσες προσφορές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, για ενοικιάσεις αυτοκινήτων για εξωτερικό, για αγορές νέων αυτοκινήτων αλλά και για νέες συνεργασίες.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα πια, έχει ένα όνομα… Drive Plus!