Ασφαλιστικές καλύψεις ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου

Ασφαλιστικές καλύψεις ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου

Ασφαλιστικές καλύψεις ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου

Οι ενοικιαστές των αυτοκινήτων της Drive Plus car rentals, είναι ασφαλισμένοι έναντι τρίτων, για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και για το ύψος που καθορίζει αυτή, ακόμη και σε ενοικιασεις αυτοκινητων χωρις πιστωτικη καρτα.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής το επιθυμεί (προαιρετικά), μπορεί να ασφαλιστεί με επιπρόσθετη χρέωση (αναλόγως της κατηγορίας αυτοκινήτου) με Μικτή Ασφάλεια (C.D.W), η οποία συνεπάγεται την απαλλαγή του πελάτη για την αποζημίωση της ζημιάς, πλήν του ποσού των 500€ (απαλασσόμενο ποσό- ποσό απαλλαγής ανά ενοικιαση αυτοκινητου).

Εκτός των παραπάνω ασφαλιστικών καλύψεων, ο πελάτης της Drive Plus car rentals, μπορεί να επιλέξει την Ολική Μικτή Ασφάλεια (Super Cover), στην οποία δεν υπάρχει απαλλασσόμενο ποσό, με κόστος κατόπιν συννενόησης με την εταιρεία.

Επιπρόσθετη (προαιρετική) ασφάλιση είναι και η Ασφάλιση Κλοπής (T.P.I) που απαλλάσσει τον ενοικιαστή από την υποχρέωση καταβολής της αξίας που καλύπτει το ενοικιαζομενο αυτοκινητο, σε όλες τις συμβάσεις για ενοικιασεις αυτοκινητων Αθηνα αλλά και αλλού, όπου η Drive Plus διατηρεί υποσταθμούς ή συνεργαζόμενες εταιρείες με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων.

Κατά την ενοικιαση αυτοκινητου με το μηνα, όλες οι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται σε ειδικές τιμές, κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία.