ΠΑΡΟΧΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα - Παροχές Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Οι παροχές και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, έχουν ως στόχο την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει ως ανάγκη σε πελάτες και εταιρείες για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα, για μακροχρόνιες αλλά και βραχυχρόνιες μισθώσεις.

 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα που ασχολείται με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα και ειδικά τις μακροχρόνιες ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μας οδήγησε σε μία σειρά παροχών που στόχο έχουν την σφαιρική παροχή υπηρεσίας σε ιδιώτες και εταιρείες που επιθυμούν να ενοικιάσουν κάποια αυτοκίνητα για μεγαλύτερο του ενός μηνός διάστημα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Τα οφέλη μίας μακροχρόνιας ενοικίασης αυτοκινήτου είναι πολλά:
Η τιμολόγηση είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο σε πολύ οικονομικές τιμές.

Τα φορολογικά οφέλη που προκύπτουν από αυτό κάνουν σαφές το γεγονός πως η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ενός μήνα κοστίζει λιγότερο ακόμη και από την κτήση ενός αυτοκινήτου!

Το 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο (6944 441731) είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παροχή πληροφορίας η ακόμη και για επικοινωνία με τους λογιστές της εταιρείας, προκειμένου να σας κατατοπίσουμε και να σας συμβουλέψουμε για αυτό που σας συμφέρει περισσότερο!

 

ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο στόλος μας, μπορεί να σας καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη για μετακίνηση και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα από την Drive Plus να αποδειχτούν ως η καλύτερη επιλογή εμπιστοσύνης για ενοικίαση μικρών, μεσαίων και μεγάλων αυτοκινήτων, αλλά και minibus, 4×4 και αυτοκίνητα ειδικών πολυτελών κατηγοριών.

Καλέστε μας και να είσαστε σίγουροι πως θα βρούμε το καλύτερο για εσάς!

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ Drive Plus ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η εταιρεία μας, παραδίδει και παραλαμβάνει με την υπηρεσία της «Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Αθήνας» Οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιλέξετε, χωρίς χρέωση εντός ωρών λειτουργίας της εταιρείας, στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μετά τις ώρες λειτουργίας, παραδόσεις και παραλαβές αυτοκινήτων πραγματοποιούνται στο αεροδρόμιο Αθηνών με σχετική χρέωση.

Το αυτοκίνητο σας θα σας παραδοθεί ακριβώς έξω από την πύλη των αφίξεων και θα το παραλάβουμε ακριβώς έξω από την πύλη αναχώρησης σας!


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Πειραιά, σε πελάτες που έρχονται από κάποιο νησί, πραγματοποιούνται με τον ίδιο εύκολο τρόπο όπως στο αεροδρόμιο, αφού ο πελάτης παραδίδει και παραλαμβάνει το αυτοκίνητο του ακριβώς έξω από το πλοίο.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ

Η Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, Παραδίδει και παραλαμβάνει επίσης τα αυτοκίνητα του στόλου της σε οποιοδήποτε σταθμό Μετρό!

Εύκολα, γρήγορα χωρίς περιττές διαδικασίες!

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, πρωτοπορεί και αφουγκράζεται την Ελληνική αγορά, παρέχοντας κάτι συναρπαστικό!

Τώρα σε εμάς, μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας «ενοικιάσεις αυτοκινήτων χωρίς πιστωτική κάρτα» , χωρίς υπέρογκες δεσμεύσεις ποσών από την πιστωτική σας κάρτα!

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας μας «ενοικίαση αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις».

Μάθετε περισσότερα στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο (6944 441731).

 

ΑΛΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μπορείτε με την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας από την Drive Plus, να ζητήσετε αντιολισθητικές αλυσίδες, παιδικά καθίσματα για διάφορες ηλικίες, GPS αλλά και να προσθέσετε δεύτερο οδηγό στην ενοικίαση σας!

Απλά ζητήστε το!