ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

DRIVE car rentals - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα - Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

DRIVE on Facebook

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Cannot get Athens location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

ΠΑΡΟΧΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με προτεραιότητα στην καλή συνεργασία

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε εταιρείες & ιδιώτες

H ευρεία γκάμα αυτοκινήτων που διαθέτουμε, καλύπτει τόσο τις ανάγκες των ιδιωτών πελατών, όσο και των πελατών που τους ενδιαφέρουν οι εταιρικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων και φυσικά… το leasing αυτοκινήτων, μία νέα υπηρεσία που παρέχουμε πλέον στην DRIVE car rentals!!!

Βραχυχρόνιες & Μακροχρόνιες ενοικιάσεις αυτοκινήτων - Leasing αυτοκινήτων

Σκεπτόμενοι τα φορολογικά οφέλη των εταιρικών πελατών, κινούμαστε σε φορολογικό πλαίσιο που τους επιτρέπει την μέγιστη φοροαπαλλαγή.

Στις χρονομισθώσεις ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ δικαίωμα εξαγοράς, που συνδέονται άμεσα με το παρεχόμενο από την DRIVE car rentals "leasing αυτοκινήτων", έμπειροι λογιστές της εταιρείας μας θα σας παρέχουν τις φοροτεχνικές τους γνώσεις.

Σχετικά με τους ιδιώτες πελάτες, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια απλούστερη διαδικασία που στηρίζεται αποκλειστικά στη χρηστικότητα και τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δωρεάν παραδόσεις & παραλαβές στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος»

Οι παραδόσεις και οι παραλαβές στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου γίνοται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.

Με ένα απλό τηλεφώνημα - κατά την άφιξή σας - το αυτοκίνητο που επιλέξατε βρίσκεται μπροστά σας, χωρίς περιττές ταλαιπωρίες και ΠΑΝΤΑ παρουσία υπαλλήλου της DRIVE car rentals, προς αποφυγήν κρυφών και ετεροχρονισμένων χρεώσεων.

Κατά την παραλαβή, υπάλληλος της DRIVE car rentals βρίσκεται ακριβώς έξω από το χώρο των Αναχωρήσεων, διευκολύνοντας τον πελάτη χωρίς περιττές διαδικασίες, να παραδόσει το αυτοκίνητό του πριν την αναχώρηση.

(Για παραδόσεις - παραλαβές ΕΚΤΟΣ ωρών λειτουργίας, υπάρχει χρέωση 20€ ανά κίνηση).

Δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις

Η συνεργασία της DRIVE car rentals με Ελληνικές Τράπεζες, δημιούργησε τη δυνατότητα η αποπληρωμή της ενοικίασης αυτοκινήτου από την εταιρεία μας να γίνει σε άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και ο υπάλληλος της DRIVE car rentals θα σας κατατοπίσει σχετικά.

Ενοικίαση με GPS

Οι πελάτες της DRIVE car rentals, μπορούν να προμηθεύονται GPS από την εταιρεία, αντί του ποσού των 10€ ημερησίως.

Οδική βοήθεια πανελλαδικά

Επειδή στόχος μας είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των αυτοκινήτων μας είτε πρόκειται για επαγγελματική μίσθωση, είτε για μίσθωση αναψυχής, επιλέξαμε την INTERAMERICAN βοηθείας σαν οδική βοήθεια, ώστε ο πελάτης να αισθάνεται ΑΣΦΑΛΗΣ σε οποιαδήποτε μετακίνησή του.

Κάτι ακόμη πολύ βασικό, είναι πως οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στο αυτοκίνητο της DRIVE car rentals, αν δεν είναι άμεσα επισκευάσιμη, πραγματοποιούμε άμεση αντικατάστασή του οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Φροντίδα Ατυχήματος από εξειδικευμένους συνεργάτες

Ακόμη μία υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι η απλουστευμένη διαδικασία και η κατοχύρωση των συμφερόντων τους σε περίπτωση σύγκρουσης, με χρήση της ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Με ένα απλό τηλεφώνημα, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Ασφαλιστικής Εταιρείας βρίσκεται στο συμβάν και το καταγράφει, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει και τη Δήλωση Ατυχήματος από τον πελάτη – ενοικιαστή, μία διαδικασία που τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε μελλοντική του ενέργεια.

Δυνατότητα πλήρους ασφάλισης κατά την ενοικίαση

Με πρόσθετη χρέωση (ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου), παρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει Μικτή Ασφάλεια ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ.

Για το κόστος αυτής της υπηρεσίας, συμβουλετείτε τον υπάλληλο της DRIVE car rentals.

Δωρεάν παροχή αλυσίδων και παιδικών καθισμάτων όπου ζητηθεί

H παροχή παιδικών καθισμάτων, αλλά και αλυσίδων χιονιού στους ενδιαφερόμενους πελάτες, γίνεται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ελαχιστοποίηση του κόστους ενοικίασης αυτοκινήτου.

Απλά, δηλώστε το κατά την κράτηση...

Προσθήκη δεύτερου οδηγού, χωρίς χρέωση

Ακολουθούμε σταθερά την πολιτική μας για μείωση του κόστους ενοικίασης και πρωτοπορούμε ΚΑΙ στην προσθήκη δεύτερου οδηγού, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!!!!

 

DRIVE car rentals - Αθήνα

Βασιλέως Κωνσταντίνου 17, Βάρη Αττικής - T.K. 166 72

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα-Παρασκευή:
  09.00 π.μ. - 20.00 μ.μ.
 • Σάββατο:
  09.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.
 • Κυριακή:
  Κλειστά
 • 24ωρη εξυπηρέτηση:
  (+30) 6944 441731