ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

DRIVE car rentals - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα - Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

DRIVE on Facebook

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Cannot get Athens location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Σύντομο ιστορικό

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων με ιστορία

H ενασχόληση των ιδρυτών της DRIVE car rentals  με το χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Αθήνα, ξεκινά πίσω στο 1978, όπου ο ένας εκ των ιδρυτών «έστησε» για γνωστό εφοπλιστή της εποχής, μία από τις πρώτες εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων πανελλαδικά.

Αυτό ήταν και το έναυσμα για τον δεύτερο εταίρο να ασχοληθεί με τον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων το 1988, αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία, ώστε το όλο εγχείρημα της εταιρείας DRIVE car rentals,που πήρε "σάρκα και οστά" το 1991, να εδραιωθεί σε ισχυρές βάσεις, με τελικό αποδέκτη τον πελάτη και τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του.

Η νοτιοανατολική Αττική, με περιοχές όπως Γλυφάδα, Ελληνικό, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα, Καλύβια, Κορωπί, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Λαύριο, Σούνιο, απέκτησε τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ εταιρεία στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Η μετέπειτα πορεία της DRIVE car rentals, δικαίωσε τις προσδοκίες των ιδρυτών της αλλά ήρθε και να καλύψει τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, όλων των τύπων, στους κατοίκους της Νοτιοανατολικής Αττικής και της Αθήνας γενικότερα.


 

DRIVE car rentals - Αθήνα

Βασιλέως Κωνσταντίνου 17, Βάρη Αττικής - T.K. 166 72

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα-Παρασκευή:
  09.00 π.μ. - 20.00 μ.μ.
 • Σάββατο:
  09.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.
 • Κυριακή:
  Κλειστά
 • 24ωρη εξυπηρέτηση:
  (+30) 6944 441731